JRIS

Äntligen!

Äntligen är jag in, inne, modern, med i svängarna… kalla det vad du vill! Pointen är att jag är modern innan resten av världen har fattat det. Yes! Det gäller att suga på denna karamell nu, för jag lär inte få göra det särskilt många gånger till under min livsstid…

Läste nämligen i Amelia-tidningen (nr 9, 2014) att det efter surdegsbrödet och smöret nu äntligen är JOGHURTENS tur att bli super-populärt. Med all rätt!

Jag, som lovprisat joghurten i flera år redan, som gör min egen joghurt, som får allvarlig separationsångest om kylskåpet saknar joghurt, som behöver min dagliga dos både för magens och humörets skull, som använder joghurt som dessert, godis, medicin, kvällsmat, morgonmål, mellanmål, dressing, i smoothies, på köttfärs, i glass, i bröd, på bröd, istället för grädde och mjölk, som har hittat på en egen heja-ramsa åt joghurten…

Denna gång är jag inte den som hakar på trenden, jag SÄTTER trenden! Så det så 😉 Det är äntligen dags för JRIS – Joghurtens Revansch I Samhället!

cupcakes 128

Klassisk frukosttallrik

DSC_0619

Rabarberpannacotta med joghurt

DSC_0147

Chiajoghurt med apelsin och kanel

DSC_0097 (2)

Mellanmålsjoghurt med jordgubbar

DSC_0067

Spenatmuffins med joghurt och ost

DSC_0043

God sås gjord på joghurt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s